top of page

Политика на Испорака

Во зависност од земјата на испорака, дополнителните трошоци се разликуваат.

Македонија: 

  • За испораки до 6.000 ден. (€100), се додаваат дополнителни трошоци за достава. Во зависност од крајната цена на испораката, трошоците може да варираат од 100 ден. до 150 ден. (€2-€3).

  • За испораки над 6.000 ден. (€100), доставата е бесплатна до сите градови.

Србија:

  • За секоја испорака, се додаваат дополнителни трошоци за достава од 300 србски динари (€3).

Други Земји:

  • За секоја испорака, се додаваат дополнителни трошоци за достава во зависност од DHL цената на достава до соодветната дестинација.

Политика на Враќање и Замена

Во случај нарачаниот производ да не одговара на величината која ја посакувате, потребно е да не известите по приемот на некој од нашите контакти (не подоцна од пет дена после испораката). После консултациите со Вас во врска со проблемот, производот може да Ви биде заменет со ист таков во величина која Ви одговара.

Во случај да има некаков друг проблем со производот, потребно е да не известите по приемот на некој од нашите наведени контакти (не подоцна од пет дена после испораката). После консултациите со Вас во врска со проблемот, производот може да Ви биде заменет со друг производ или уплатените средства може да Ви бидат вратени.

Во случај ако вратениот производ е користен или пак оштетен, уплатените средства нема да бидат вратени.

bottom of page